Avsky


Här spelas det Buzz

Har försökt att komma in på bloggen enda sen i lördags! Mitt internet har fuckat ur, så nu ska jag ringa i morgon och säga upp det. Telenor har jag, det är inte meningen att jag ska få vänta en kvart på att komma in på en sida eller inte kopplas upp alls. Det som retar mig mest är att det står att uppkopplingen är utmärkt! Ha säkert.
Men strunt i det nu. I fredags hade jag tjejmiddag, vi blev inte så många som vi brukar vara men det gjorde inget. Kommer ärligt talat inte i håg när jag sist hade så kul. Alla drog runt 01 men sofie sov kvar. Kändes som att vi var 14 igen, låg och skrattade till 2 någon gång. Hoon tog nämligen en massa kort på mig som hon sen hotade emd att lägga upp på facebook med rubriken "de gula trosorna" Jag hade nämligen ett par gula hotpants som hon tyckte var sjukt fula, så när jag stod och tvättade bort sminket så tog hon kort på mig bakifrån! Det var ingen vacker syn kan jag säga. Kameran lägger ju på 10 kg som vi vet.
Men jag hann redera alla bilderna när hon sov. Mamma passade ju linn men skulle jobba dagen efter så jag var tvungen att gå dit kl 7 på morgonen. Men det var lugnt, jag somnade till när jag kom dit och max lekte med Linn.
Vi stannade där hela förmiddagen, pallade inte gå hem. Gick sen och mötte pappa i centrum, han hade köpt med sig semlor som vi fikade med. Allt gick så bra denna gång så jag ser faktiskt fram emot nästa gång! Senare på kvällen tog jag och Linn bussen till stuvsta för att fira Melissa. Jätte god smörgåstårta hade de gjort. Orkade inte göra någon på min fest, men jag fick ju i allafall en bit hos henne. Vi stannade vara till halv 8 för Linn var skit trött och somnade i vagnen med vällingen nästan på en gång.
Kollade lite på Festivalen men somnade vid 22.
En sjukt bra helg med andra ord!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0