vilket kap

Äntligen Fredag!
Hela veckan har jag gått upp vid 05.30. Visst jag vet att de flesta gör så, och jobbar mån -fre.
Men jag är inte van vid det eftersom jag jobbar inom vården så har vi ju våra egna tider.
Men denna vecka som sagt har varit mån-fre + två dagar inne i stan. Ni som åker till stan på morgonen vet ju att det inte är skit kul! Helt sinnessjukt vad mycket folk. Jag kunde inte ens ta upp min mobil, så trångt var det. Tur att jag har gångavstånd till jobbet. I går var jag ju egentligen ledig, men vem väckte mig kl 05.30? jo Linn. När jag hade tänkt att vi skulle sova i allafall till halv 8.
I förrgår var jag ute med jobbet efter att vi haft planeringsdag hela dagen. När vi var klara i skanstull där vi hade den så snöade det ju jätte mycket. Jag hade mina uggs på mig så jag blev ju dyngsur! Gick runt och tittade om jag kunde fynda ett par nya skor i rean. Hittade ett par som var snygga men dom kostade 500 kr. Medans jag satte på mig som så tittade jag upp och såg då ett par as fina på barnavdelningen. Sprang nästan tid jag bad om att det skulle vara min stolek, så klart för en gångskull så var det! Gissa vad det kostade 149 kr, som hittat.
Sen drog vi till Bamboo city och åt, billigt som sjutton och massa god mat att välja på.
I går åkte ju M till fjällen och kommer hem på söndag. I går kom Rasmus över kl 8 på morgonen, det gick inte att komma på tåget sa han. Så vi käkade lite frukost. Linn skulle ha gåt tpå dagis men hon var hemma med oss. Jag hade ju tänkt att städa och fixa till i dag men jag hann rätt bra i allafall. Hade ju tänkt att göra smörgåstårta men känner att jag inte orkar så det blir "Grekisksallad med vitlöksbröd" ovanligt va? ha ha men nu var det ett par år sen jag hade det. I kväll blir det tjejkväll..whoohoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0