knas kalas

ligger i sängen fortfarande! Vaknade för någon timme sen. Så jäkla skönt. Linn söt hos en kompis för första gången, stora flickan. Jag var ute på bravader ha ha. Nä men Sofie hade tjej kväll. Det var kul men jag var Skit trött hela kvällen. Snart börjar sommaren närmar sitt slut:( på tisdag fyller tom 1 år och linn fyller 3 veckan efter

Jag skyller på sommaren

Jag skyller på sommaren över mitt dåliga uppdaterande;) just nu ligger jag i alla fall i sängen och har nyss lagt barnen. De somnar så sent nu när det är sommar. Men jag ska väl vara lite social mot besöket vi har här hemma oxå! Det har hänt en grej i mitt liv som jag inte kan ta nu. Men inom sin tid. Det är en bra grej kan jag säga i alla fall. I morgon så får jag en nokia n 8 då kanske jag blir bättre på att blogga ha ha. Vi hörs!

nu tar vi och

bakar bullar...
Går ut om en stund orkar inte nu..
söndagar är vilodagar


long time no se

Hej hopp!
Jag är inte död, utan livs levande och mår bättre än någonsin.
Det händer så sjukt mycket i mitt liv just nu. Allt kommer att ta en stor omställning men jag tror att det blir det bästa. Jag håller på att ta mitt körkort oxå. Kör nästan varje dag och pluggar. Varit på riskettan och i morgon bokar jag halkbanan och prov och korprov i augusti hade ja tänkt mig.
Är så jävla taggad.
Nu har vi sem hela bunten och har varit i trosa på midsommar och i morgon åker vi ett par kompisars
landställe ett par dagar.
Tom har fått dagisplats 31 augusti så då är det snart dax för mig att börja jobba igen och få i hop alla dagar med hämtning och lämning.
Han har blivit jätte stooor!
Tagit sina första steg och säger titta där och mamma. Kanske pappa men inte så tydligt än:O)
Vinkar, leker och klättrar.
Har fått en egen liten personlighet.
Och Linn, jo hon växer och utvecklas för varje dag som går. Stora tjejen som fyller 3 om en mån!
Helt sjukt vad fort tiden går.


RSS 2.0