bästisarna på dagis

Jag är så glad att det har kommit tjejer i Linns ålder på hennes avdelning..
De här 3 tjejerna blev bästisar på en gång och hänger varje dag:O)


det byggs

Utan alla mina killar....he he nämen skämtosido. Utan alla mina killar hade jag inte fått upp ett skit i lägenheten här eftersom jag har tummen mitt i handen och noll tålamod!
I 3 dagar hade jag en massa vänner, släkt och bekanta över för att fixa allt hemma hos mig. Eftersom allt är nytt så var allt i hopplockat i minsta lilla bit. Ja, IKEA ni vet:O/ så medans de satte i hop saker och fixade så åkte jag och mamma och handlade mer och mer:O) ett tag trodde jag att alla skulle gå hem och skita i det här. Med tanke på att det saknades skruvar, jag hade inget att sätta i hop grejerna med m.m.


men det blev fint när det var klart!

stöööörre

Suck, ja jag vet ju att jag måste flytta till större även om det inte är någon bråska just nu.
Trivs sjukt bra, och om det inte vore för att barnen växer skulle jag kunna tänka mig att bo här hela tiden:O)
I dag i alla fall så var jag inne på bostadsförmedlingen och såg att det fanns en 3:a ledig på ett ställe som jag försökt att få en 3:a på ett bra tag nu!! Men eftersom jag står sist i kön då jag tog den här lägenheten så finns det inte en  chans i tjotahejti att ja skulle få den! åh så typiskt. Den kostar bara 400 kr mer än min gör nu och det är 30 kvm större! det skulle göra susen... men nu får jag vänta på bytestorget eller internkön:O( buhu...


våldsgästen


Men det trevligt att ha honom över i allfall trots att han är långtjurig:O)

me and themI dag var det dax för att jobba och dagis igen. Jobbade 8-15 och sen vara det bara att gå raka vägen hemO) mamma hade redan hämtat knattarna. Så vi fick ha våran första advent i dag i stället eftersom barnen var hos m i helgen. Vi julpyntade och bakade lussebullar....


jobb

sitter på jobbet och håller nästan på att söööömna så trött är jag!

frukost

Nu sitter vi och äter frukost.
Jag säger vi  idag för jag käkar oxå! det är sällsynt ska jag säga och speciellt när jag precis ha vaknat. Det går alltid ett par timmar innan jag kan äta nått.
Det är så hilma skönt att vara ledig oh bara kunna ta allt i sin egen takt.
Jag jobbar ju skift i vanliga fall men hela förra veckan jobbade jag 7-15. Avskyr att väcka trötta små.

I dag ska vi i allafall på 1års kalas. Sen ska linn och tom till m en stund.

ben & jerry

i dag har jag varit ledig. Hela dagen har gått åt att städa och tvätta medans barnen var på dagis.
Försov oss gjorde vi oxå. Barnen fick jag väcka 8.40! kunde inte det ha varit på helgen i stället?!
M kom och lämnade en massa skit saker som jag inte ens saknat. Så det förstörde ju min fina städning.
Vi åkte på samtalen som vi går på. Mamma hade hämtat kidsen så jag gick till henne efter och käkade middag.
På vägen hem gick vi förbi affären och jag har ju nämnt att jag har ett fixeidee att jag måste äta något varje kväll. Börjar tröttna lite på chilinötter så jag slog till på ben o jerry glass! tänkte jag ska se vad som är så speciellt med den. Linn undrade så klart vad det var, (köper aldrig nått gott när hon är med) så jag kom på den sjukt smarta ideen och säga att det var hårgele! ha ha. Hon köpte det i allfall.
Glassen var god men inte bitarna! det blev för mkt.
Sov dax snart, slut på ledigheten...
Klart slut varulftjut.you can fool me once....

but never twice.........

Så där ja, nu sover bägge barnen ocj jah sitter i soffan och slökollar beck. Självklart sitter jag och tuggar på en macka oxå. Ha ha mååååååste äta varje kväll. Helgen har varit helt underbart bra, som varje helg är nu när jag flyttat. Eller till och med varje dag. Älskar mitt "nya" liv. Synd bara att en viss människa inte kan fatta det och låta mig få ha det bra. Men det kommer säkert att bli bättre med tiden. Det där uttrycket att man inte saknar kon förens båset är tomt stämmer in rätt bra på min situation just nu.


RSS 2.0